TERBARU!

Nak LOKET EMAS FREE?

..Baca Offer Special Di Bawah..

..Buat Pertama Kalinya..

Saya Dedahkan
"Secret Formula"
STEP BY STEP Bisnes Online Yang Hasilkan
RM5ANGKA PROFIT Setiap Bulan Secara Hampir 100% Automatik & Konsisten Setiap Bulan!

"Sehinggakan Ada Produk Yang TOUCH Jualan RM1Juta!! Saya "BOGELKAN" Semuanya Untuk Anda!"

~Dibawakan Oleh Seorang Lagi Partner Duo Heroes~

Saya Nak "SERAHKAN" Panduan Video TERBAIK Saya Dengan 1 Yuran Pelaburan Ilmu Yang TAK MASUK AKAL! Siap Dapat Loket Emas PERCUMA!

Jom lihat Result Student saya yang apply teknik-teknik dalam Panduan Premium saya di bawah..

"Kalau mereka boleh buat, anda pun boleh buat juga" ~ Sifu Ash

BERDASARKAN PENGALAMAN SEBENAR

Saya Kongsikan Ilmu Untuk
Belajar Marketing Dunia Akhirat

Saya kongsikan bagaimana cara saya boleh meniaga online sewaktu masih bekerja sehinggalah saya "terpaksa" berhenti kerja untuk handle jualan 6 angka dalam bisnes saya.

Kat bawah ini adalah antara beberapa testimoni daripada koleksi lebih 600 testimoni yang saya perolehi hasil daripada perkongsian saya dengan student saya.


Kak Sally ini berjaya meraih 600 order untuk mini teddy bear dengan Zero Kos Marketing

SALAH SATU formula yang saya share dalam Modul saya ialah formula Shopee. Kita guna peluang dan lubuk online selagi mana boleh guna :)

Bro Wan ini telah berjaya meraih sales RM28k setelah 5 bulan meniaga di Shopee sahaja. Ini baru 1 teknik yang beliau apply tau.

Ini juga antara secret yang saya kongsikan dalam Modul saya. Result Sis Siti ni memang betul-betul Zero to Hero!

Sebelum belajar dengan saya, bisnes beliau tak berapa menjadi. Alhamdulillah, lepas je study modul saya, bisnes beliau terus melonjak RM22k!

Daripada sales yang tak menentu, meletop sehingga 5 angka. Siap dapat Reward Gold Coin lagi daripada HQ produk yang beliau promote..

Ini pula strategi Selling Without Selling.. RM6k naik menjadi RM20k dalam masa 2 bulan saja.

Sebenarnya ada ramai lagi yang share testimoni hasil menggunakan strategi ini.

"Apa benda yang diorang ni buat Sifu Ash?"

..MEMPERSEMBAHKAN..


Dah banyak trick dan ilmu yang dah belajar dan buat untuk buat jualan, tapi asyik tak menjadi je.

Kenapa orang lain buat ok je..?

Kenapa aku buat asyik tak kena je..?

Kat mana sebenarnya yang tak kena..?

Apa lagi yang perlu aku belajar marketing supaya SALES aku naik..?

Jika anda ada soalan macam ni, jom luangkan sedikit masa untuk cuba-cuba belajar macammana nak handle something yang tersekat supaya SALES akan MEROKET naik lepas ni!


Klik butang "PLAY" di atas

Sebenarnya.. Dulu saya pun sama juga macam anda..

Sales asyik tak jadi je..

Buat tu tak kena buat ni tak kena..

Tapi, alhamdulillah, apabila saya jumpa "tune" dia kat mana,

saya terus implement untuk bisnes saya ni.

Bermula dari dropship biasa-biasa je menjadi top dropship dengan
​sales RM 50,000.

Lalu saya upgrade menjadi stokis, dan berjaya menjadi top stokis dengan sales
melebihi RM 1 juta ringgit pada tahun 2018. Alhamdulillah..

Oh saya belum perkenalkan diri saya dulu :P
Nama saya Asyraf Azmin, atau lebih di kenali sebagai Sifu Ash dalam dunia Internet Marketing ni.

Saya sekarang menjadi CEO kepada Asyilla Empire Sdn Bhd dan COO kepada BAkini Sdn Bhd. BAkini adalah brand Baju Renang Muslimah yang femes di Malaysia. Saya partner dengan Bella Ammara, top butik di Malaysia πŸ™‚

Dengan menjadi top dropship dengan sales RM 50,000, saya upgrade jadi stokis dan berjaya achieved RM 1 juta pertama pada tahun 2018.

Di bawah adalah gambar kenangan semasa bertungkus lumus menjadi stokis πŸ™‚

Oleh kerana saya menjadi top stokis, maka pihak Bella Ammara mengambil saya menjadi partner mereka.

Alhamdulillah saya pergi ke China bersama wife untuk membuat BAkini V2 dengan bermodalkan hampir RM 500 ribu.

Dan bermula pada awal 2019, saya mulai share ilmu yang saya ada ni kepada sahabat-sahabat saya di luar sana.

Hampir 10 ribu yang join group yang saya buat, iaitu group Tahajjud dan Fast Track Sales. Dan ini hasilnya..

Ini group pertama saya. Group Tahajjud melebihi 10 ribu orang yang join.

Dan ini group ke dua saya. Group Fast Track Sales seramai hampir 10K orang yang join.


Di bawah ni adalah koleksi testimoni sahabat-sahabat kita yang dah berjaya mendapat hasil selepas belajar dan laksanakan ilmu yang di ajar.

Alhamdulillah ramai yang dapat manfaat dari ilmu yang saya share dan saya belum habis share lagi sebab hampir kesemua ilmu yang saya ada, saya akan share dalam Zero to Hero ini dalam masa 30 hari!

Jadi oleh kerana ramai yang request untuk saya buat kelas pula. Maka saya buat kelas offline khas kepada sahabat saya untuk belajar marketing dengan lebih dalam lagi...


Selepas di Nilai, saya jatuh sakit..

Mohon doakan saya sembuh penyakit saya ya..

Oleh kerana tu, saya tak dapat lagi nak teruskan kelas offline Fast Track Sales Praktikal yang sepatutnya di buat di Kedah, Perak dan Pulau Pinang selepas itu..

Walaupun testimoni yang best-best lepas buat kelas offline. Tapi apakan daya..

Saya tak mampu nak penuhi permintaan sahabat-sahabat saya sekalian.

Ini antara testimoni lepas join kelas Fast Track Sales Praktikal..


Oleh kerana saya tak dapat nak buat lagi kelas secara offline.

Jadi saya kumpulkan/gabungkan hampir kesemua ilmu yang saya ada di dalam
Zero to Hero in 30 days!

Banyak yang akan anda belajar marketing dunia akhirat dan insyaALLAH jika anda buat betul-betul ikut task yang saya kasi selama 30 hari.

InsyaALLAH dengan izin Allah Taala, anda akan lihat sales anda makin lama makin meroket!

Nak bertapa dengan saya selama 30 hari? Jom tengok video di bawah ya!



​Jom tengok testimoni yang dah dapat dan study modul Zero to Hero dalam masa 30 hari!


Ada banyak lagi sebenarnya.. Boleh klik-klik di bawah ni..

Harga bagi Zero to Hero in 30 Days ini adalah

RM 1000
RM 899
RM 799
RM 699
RM 599
RM 499


RM 399

Order sekarang sebelum harga NAIK kepada RM499!

OPPSSS!! Disebabkan ini adalah Tawaran
ISTIMEWA..


​Yuran Ilmu Anda Hanyalah
RM 150 SAHAJA!

Tak puas hati lagi ni, anda mesti nak tau jugak apa isi kandungan 7 fasa tu kan?

Ok meh saya gitau details 7 fasa tu.

Sebelum tu, anda akan belajar sebanyak 100 video semuanya. 100, banyaknyeee

Yes, 100 semuanya, dan saya akan update juga video dalam tu. InsyaALLAH akan jadi lebih daripada 100 video tak lama lagi πŸ™‚


Ok jom tengok details 7 fasa ni :


Fasa 1 (Day 1-4)
Fast Track Sales Online
(20 video)
Harga (RM 229)


Anda akan belajar modul Fast Track Sales Online selama 4 hari dengan mendalam dan details. Modul ni akan start buka minda anda tentang kenapa dan mengapa sampai sekarang bisnes anda susah nak growing? InsyaALLAH selama 4 hari ni, anda akan dapat tengok miracle bisnes anda mulai naik dan naik. InsyaALLAH πŸ™‚


Fasa 2 (Day 5-7)
Whatsapp Marketing
(15 video) Harga (RM 179)
​

Fasa 2 ni anda akan belajar selama 3 hari straight tentang stategi marketing di Whatsapp yang dah lama saya simpan dan buat sorang-sorang tanpa share kat sape-sape pun sebelum ni. Hehe.

Anda akan belajar cara nak manage betul-betul Whatsapp, buat task flow, buat auto reply bot untuk mudahkan close sale 24 jam, auto post di group Whatsapp dan yang best Whatsapp Blaster untuk blast ke any number!

Fasa 3 (Day 8-10)
Instagram Marketing
(15 video)
Harga (RM 199)

Fasa seterusnya adalah berkenaan dengan Instagram Marketing. Saya bongkarkan tips dan tricks camna saya dapat naikkan follower IG saya kepada lebih 200 ribu followers dalam masa kurang satu jam!
Dan saya akan share juga tips dan tricks yang killer dan power!

Fasa 4 (Day 11-17)
Facebook Personal Marketing
(18 video)
Harga (RM 259)

Dalam masa 7 hari, anda akan belajar fasa 4, iaitu Facebook Personal Marketing. Yang ni saya akan share camna step dari sekecil-kecil step buat bisnes di FB personal sehinggalah sebesar-besar step untuk dapatkan sales yang meletop dengan hanya zero cost marketing!

Fasa 5 (Day 18-20)
Facebook Ads Marketing
(9 video)
Harga (RM 229)


Fasa 5 adalah untuk belajar trick yang saya selalu pakai di Facebook Ads. Trick ni lah yang menghasilkan pulangan yang berbaloi untuk bisnes saya. Alhamdulillah πŸ™‚

Fasa 6 (Day 21-23)
Shopee Marketing
(3 video)
Harga (RM 159)


Selama 3 hari anda akan bertapa dengan saya untuk belajar Shopee Marketing! Saya akan bongkarkan camna saya dapat buat sales RM 100,000 di Shopee senang-senang je!

Fasa 7 (Day 24-30)
Website
(20 video)
Harga (RM 599)


Dan ini yang paling best!

Otak anda akan mulai stress dengan ilmu baru start dari first day lagi, tapi yang ni lagi stress sebab ilmu sangat deep!

Tapi sangat berbaloi untuk belajar sebab dengan websitelah saya dapat first RM 1 juta!

Jadi total video adalah 100 dan harga total adalah RM 1,853!

Oppss bukan tu je, anda akan masuk group Telegram Support Lifetime! Boleh tanye apa sahaja kat situ!

Group Telegram Support sangat meriah dan setiap hari saya akan voice note ilmu-ilmu baru marketing dan juga "bebel" hampir setiap hari untuk kasi semangat kepada anda πŸ˜› Saya voice note dalam 5-20 minit kebiasaannya. Layan je lah saya bebel ye πŸ˜›

So ape tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang modul Zero to Hero
sementara harga masih lagi

RM 399 RM 150πŸ™‚

Serendah
RM 3.99 RM1.50 sahaja 1 video!

Oh.. Kami akan hantar Loket Emas tanpa bayaran tambahan pada anda. Pernah tak anda dengar beli panduan bisnes tapi dapat emas?

"Harga emas semakin naik"

Rebut tawaran ini sebelum kami tarik semula. Maaf kalau anda datang semula ke website ini tapi offer loket emas ini dah tamat.

Klik butang di bawah sekarang sementara
​Tawaran ini masih ada.

F.A.Q.
Soalan Lazim

Berikut adalah soalan yang menjadi kebiasaan pelanggan yang mendapatkan modul ini.


Zero to Hero ni apa sebenarnya?

Zero to Hero ni adalah gabungan ilmu yang saya ada selama saya buat bisnes ni dan di berikan kepada anda semua dalam masa 30 hari non-stop!

Saya dah beli tapi tak dapat emel

Double check di spam dan promotion folder. Jika tak ada, kemungkinan semasa buat belian, emel yang di gunakan salah. Email semula pada theduoheroes@gmail.com

Tak dapat login, "No Such User"

Email kepada team kami di theduoheroes@gmail.com

Ada kos lain tak selain kena beli panduan ni?

Ada. Contohnya jika nak buat Whatsapp Blaster nanti, perlu beli software yang khusus untuk blast dan perlu pakai duit untuk buat Facebook Ads nanti. Tapi ianya adalah optional, anda tak mahu buat ads pun boleh. Tak mahu beli Whatsapp Blaster pun still boleh buat sales tinggi. So bergantung kepada individu masing-masing.

Macam mana cara nak join support group?

Group support Telegram Lifetime saya akan kasi selepas anda buat pembelian. Anda akan dapat emel untuk access group support.

Adakah teknik yang diajar legal dan selamat?

Yup, legal. Tapi depend kepada platform. Contohnya Facebook. Facebook akan selalu berubah algorithm setiap masa, jadi kena ambil tahu setiap perubahan dalam Facebook.

Adakah teknik sesuai untuk newbie macam saya?

Sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Sebab saya ajar dari basic hingga advance.

Adakah teknik berkesan untuk semua jenis bisnes?

InsyaALLAH berkesan kepada semua jenis bisnes. Cuma cara implementation ilmu mungkin berbeza sedikit mengikut produk dan servis masing-masing.

Adakah teknik ini dijamin berjaya?

Berjaya atau tak itu dah di tentukan oleh Allah. Rezeki masing-masing. Apa yang Allah nak tengok adalah usaha kearah nak berjaya tu.

Ada jaminan refund tak?

Ya ada. Jaminan wang di kembalikan 100% selepas 30 hari. Anda kena tunjuk bukti yang anda dah implement ilmu ni tapi tak berhasil. Ilmu mestilah merangkumi semua modul dalam 7 fasa.