Jumpa saya 3 hari di Gopeng Perak!

Assalamualaikum,

Post kali ni khas kepada yang dah join group Fast Track Sales in 3 days!

Alhamdulillah banyak testimoni sahabat2 syurga kita yang dapat capai sales yang melonjat naik pabila masuk group Fast Track Sales in 3 days! Boleh tengok antara testimoni di sini.

So oleh kerana ramai yang nak belajar lagi, hari ni saya open sekali lagi group Fast Track Sales in 3 days dengan kuantiti seramai 10,000 orang sahaja!

Esok insyaALLAH akan start kelas pada pukul 10 pagi!

 

Bagi yang dah join,

saya nak pesan, korang kene selalu istiqamah bertahajjud dan gunakan ilmu 3 hari yang saya share sebelum ni dengan sungguh2.

Dan make sure korang kena ada circle yang power, supaya korang always semangat dan nak kejar impian yang korang dah set sebelum ni!

Circle yang power ni lah yang akan selalu bimbing korang supaya always push your limit!

Rasa2nye nak jumpe saya tak untuk belajar lagi dalam?

Bagi sesiape yang berminat untuk jumpa saya berdepan selama 3 hari di Ulu Villa Resort, Gopeng Perak pada 15, 16 & 17 March 2019 (Jumaat – Ahad),
Boleh join kelas Intensive Marketing Power Camping (IMPC)!

Saya, Tuan Carl Samsudin dan Coach Jeryking akan share laaaagi banyak ilmu yang tak ada dekat luar sana.
Korang dah rasa yang ilmu FTS(Fast Track Sales) adalah lain dari yang lain kan?
Tapi IMPC lagi lainn dari yang lain tau!

Kenapa lain?

Sebab kita belajar suci kolam, self developtment dan marketing melalui kem 3 hari!

Bukan online, tapi offline dan ilmu ni memang tak ada kat tempat lain!

Trust me!

Jom tengok tentatif IMPC:

Day-1 (Jumaat)
– Intervention
– Road to success
– Brainstorm Night

Day-2 (Sabtu)
– Fear factor
– Wolfpack
– Marketing Night

Day-3 (Ahad)
– Discover Your Potential

 

KUASAI PEMASARAN RAHSIA MENARIK PELANGGAN
Mahukah anda jika saya bantu anda perbaiki salah satu daripada 3 kategori perniagaan ini?
1. Bagaimana meningkatkan jualan?
2. Bagaimana memulakan perniagaan?
3. Bagaimana menarik lebih ramai pelanggan?

Apa itu INTENSIVE MARKETING POWER CAMPING (IMPC)?
Intensive Marketing Power Camping (IMPC) adalah satu program untuk usahawan atau pemilik perniagaan yang ingin menigkatkan potensi kekayaan, kejayaan dan pendapatan mereka sehingga 300% sama ada melalui perniagaan dari rumah, perniagaan kecil, sederhana atau besar yang bertempat di Gopeng Perak dan diajar sepenuhnya oleh President Carl Samsudin & Cach Jery King & Sifu Asyraf selama 3 hari 2 malam.

ANDA PATUT HADIR KE IMPC JIKA ANDA SEORANG:
– Usahawan yang ingin tingkatkan jualan & tarik lebih ramai pelanggan (founder atau agent)
– Mempunyai perniagaan sendiri
– Peniaga kecil & sederhana
– Pemilik perniagaan yang ingin kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi
– Doktor / Peguam / Kumpulan Professionals (anda sepatutnya tidak boleh membuat pemasaran bukan? pelajari strategi yang sesuai dengan anda)
– Fund raiser (mereka yang terlibat dalam kerja amal mengutip dana atau sumbangan untuk kebajikan.
– Pendakwah (pelajari strategi untuk menyampaikan mesej kepada kumpulan sasaran)
– Bank-Bank / Syarikat Telekomunikasi / Industri Perhotelan & Syarikat-Syarikat Korporat
– Pengilang / Pengeluar produk
– Pemilik produk (founder) yang ingin buatkan produknya menjadi tumpuan media dan orang awam
– Pengarah Urusan / Ketua Pegawai Eksekutif / Pengarah Syarikat
– Kerajaan negeri – Bahagian Pelancongan / Kementerian Pelancongan
– Pengurus agensi atau perunding insurans / takaful / unit amanah
– Anda yang terlibat dengan networking / MLM
– Anda pernah gagal dalam hidup dan perniagaa!

ANDA RASA ANDA MAMPU HADAPI CABARAN EKONOMI YANG SEMAKIN KRITIKAL SEKARANG?
PEMILIK PERNIAGAAN – Jika anda seorang pemilik perniagaan, anda mesti perasan yang pelanggan semakin hari semakin berkurangan.
PELABUR – Jika anda seorang pelabur, tidak kira sama ada yang berprofil tinggi, rendah atau sebagainya, dengan ekonomi yang tidak stabil ini pasti menyebabkan anda sukar untuk tidur malam kerana kesukaran membuat keputusan sama ada anda perlu menjual, membeli atau menyimpan pelaburan anda.
PEKERJA – Jika anda seorang pekerja, pasti anda sedar tentang keadaan ekonomi yang kurang stabil kini boleh memaksa majikan anda untuk mengecilkan bajet secara drastik dan pasti akan mengancam karier anda.
PELAJAR – Jika anda seorang pelajar, anda mesti risau apa yang anda boleh buat selepas habis belajar nanti kalau anda tak sediakan ilmu marketing mencari kerja atau berniaga dari sekarang.

Dah sedia untuk belajar lagi dalam untuk cepat capai planning yang dah kita set sebelum ni?

Apa tunggu lagi, boleh wasap Leader Syida sekarang!

Tempat adalah terhad, tinggal beberapa seat je lagi.

First come first serve!

 

Sifu Ash
Website Developer & Tahajjud Tanpa Alarm
https://sifuash.com
https://aeacademy.com.my

Comments

  1. Achik Rus

    Masha allah, sifu. Ruginya rasa tak dapat join. Tapi nak buat mcm mana kna. Nak kena usaha lebih sikit lepas ni baru dapat join. Doakan saya pecut ya sifu.

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *