Mega Metamorphosis : Reborn

Alhamdulillah. 2 hari straight belajar ilmu baru yang sangat deep. Ilmu dari Tuan Afnan Rosli yang hensem

First time belajar ilmu yang deep ni.

Mana taknya, dah 30 tahun umur baru sedar rupanya banyak teknik yang salah buat selama ni.

MasyaAllah SubhanaAllah Alhamdulillah.

Allah ketemukan tepat pada waktunya.
Sebelum ni saya mencari-cari kelopongan dalam hidup saya dan Allah ketemukan dengan Tuan Afnan Rosli ni tepat pada waktunya.

Di mulai dengan jumpa di rumah beliau di Bangsar yang berharga RM7 juta yang ada 5 tingkat underground.

Allahhh. Terkejut saya masa awal-awal sampai rumah beliau.

Macam biasa sesi pengenalan dan buat live selama sejam berkenaan tahajjud, boleh rujuk link video live di bawah.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1408906839252549&id=100003997391076

 

Lepas tu Tuan Afnan share perjalanan hidup dia. Very amazing!

Lagi amazing apabila belajar selama 2 hari di Mega Metamorphosis!

Banyak ilmu-ilmu deep yang dapat belajar dan sepatutnya satu ilmu ni sehari suntuk di perlukan untuk ajar, tapi Tuan Afnan ajar 2 hari dengan ilmu yang banyak dan deep. Fuhhh. Jemm otak nak hadam satu-satu.

Part yang paling bukak mata adalah Law of Vibration, VGAMES, Heart Coherence, Living in Abundance dan Oneness.

Hari ini masa untuk ulang kaji semua ilmu dan focus satu ilmu untuk di praktik dahulu.

Nak fahamkan lagi details pasal Law of Vibration dan camna nak create new frequency of live supaya align dengan apa yang saya nak selama ni.

Selama ni saya tak align betul-betul. Patutla apa yang saya nak saya dapat, tapi tak dapat sepenuhnya sebab tak align betul-betul. Ibarat radio yang fm dia terkurang beberapa number. Dengar tapi tak jelas.

Dah nampak hala tuju ni, apa lagiiii.

Buat jangan tak buat!

Bagi sesiapa yang buat bisnes, sangat recommended untuk join Metamorphosis ni. Ia akan mengubah hidup anda 360 darjah!

Seriusly!

.

.
Share semoga sahabat syurga kita dapat manfaat juga!
.
.
.
Sifu Ash
Website Developer & Tahajjud Tanpa Alarm

Tahajjud Tanpa Alarmhttps://sifuash.com/tta
Fast Track Saleshttps://sifuash.com/fts
Livehttps://youtube.com/sifuash
Booster Libraryhttps://sifuash.com/booster
Blog harianhttps://sifuash.com/blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *