Nak berjaya? Buat sekarang!

Assalamualaikum,

Saya menulis ni di atas bas menuju ke Gopeng, Perak untuk program Intensif Marketing Power Camping (IMPC) yang berlangsung selama 3 hari 2 malam ni Kem Ulu Village Gopeng.

Doakan saya larat untuk sama2 join kem ya. Sebab Allah uji 3 hari demam panas sampai sekarang.

 

Apa yang saya nak share hari ni adalah berkenaan dengan tindakan kita selepas kita dapat sesuatu ilmu atau dapat ilham dari Allah.

 

Setakat mana kadar pecutan tindakan kita tu setakat tu la income yang kita dapat.

 

Contoh yang paling tepat.

Jika kita join satu pertandingan lari 400 meter.

Benda yang perlu kita prepare adalah kasut yang bagus, stamina yang tinggi, tubuh yang sihat, baju seluar yang selesa dan focus menunggu pistol di lepaskan!

 

Tapi kalau kita sekarang yang tak prepare ape2 nak join masuk pertandingan lari jugak. Camne ha?

Tercungap – cungap berlari. Lepas tu tak focus dan badan lembik.

 

Jadi camtulah ilmu atau ilham.

 

Jika dia datang dalam keadaan kita be prepared betul-betul.

Kita dapat memecut meroked meninggalkan kita yang lama.

 

Sebagai contoh, macammana group Fast Track Sales terjadi?

Sebab satu idea lepas sembahyang subuh Allah ilhamkan kepada saya untuk bantu ramai lagi orang supaya dapat buat sales tanpa fbads!

 

Saya cuba buat group telegram Tahajjud Tanpa Alarm atau lebih di kenali sebagai Rise of Islam(ROI).

 

Jadi apabila mereka dah buat tahajjud, mereka ada banyak masa free dan waktu ni la sesuai untuk study.

 

So dengan terhasilnya modul Fast Track Sales ni, ramai orang dapat belajar dan dapat praktik camne nak buat sales tanpa marketing!

 

So konklusi di sini nak cakap yang saya dah prepared untuk terima ilmu Allah.

Pabila Allah hadirkan, saya terus grab dan terus buat tanpa toleh belakang.

 

Dan alhamdulillah batch 1 Fast Track Sales (FTS) dalam 1,000 orang, ramai yang dah berjaya capai sales tanpa marketing pun!

 

Mereka dah nampak ape rahsia2 melalui teknik ni dan sales datang macam tu je!

 

So oleh kerana permintaan ramai, saya open sekali lagi kepada 10,000 members.

 

Sekarang dah lebih 4,411 yang join.

 

Masih lagi perlu 5,600 sebelum saya tutup group dan start class!

 

Nak join jugak?

Klik sini ya

 

So, cube bayangkan, jika saya tak prepare awal-awal, saya tak dapat buka 10,000 members ni.

 

Be prepare always, your responsible will became bigger and bigger soon!

 

Sifu Ash
Website Developer & Tahajjud Tanpa Alarm
https://sifuash.com
https://aeacademy.com.my

 

Comments

  1. Achik Rus

    Tersentuh hati baca Allah hadirkan ilham selepas solat Subuh. Saya salah seorang peserta FTS 1K dan alhamdulillah saya dah melihat banyak perubahan terjadi dalam hidup saya. Insha allah, saya akan jaga tahajjud sampai bila2 asbab FTS 1K ini. Terima kasih, tuan! Sujud syukur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *