Saya bongkarkan salah satu passive income yang saya dapat RM 11,095.50!

Assalamualaikum,

saya nak bongkarkan macammana salah satu passive income saya dapat RM 11,095.50!

Sebulan ke dapat banyak tu Sifu Ash?

Tak la, itu adalah sejak saya join satu passive income sampai lah ke hari ni.

Nak belajar juga?

Haa, jom kita belajar step by step ya!

Tapi sebelum tu, ada yang nak ebook Shopee + 20 ebook marketing ke?
kalau nak, boleh download di sini ya ๐Ÿ™‚
URL : https://koleksiilmu.com/shopee

Ok, jom continue!

Untuk bulan 5 ni, saya baru start focus balik kepada bisnes passive income ni iaitu bisnes affiliate.

Saya start balik 8 hari lepas, iaitu pada 14 Mei 2019. Sebelum ni saya tak focus sangat jadi kali ni, saya nak focus betul-betul. Sebab sebenarnya, buat duit guna sistem affiliate ni sangat mudah sebenarnya kalau kita tahu caranya.

So saya start balik focus dan alhamdulillah, saya dapat RM 480 dalam masa kurang 8 hari!

Hampir setiap hari duit masuk dalam akaun affiliate saya. Boleh rujuk screenshot di bawah ya.

 

Sistem akan auto masuk dalam akaun setiap 3-5 hari bulan. Jadi saya aim nak kejar RM 5,000 sebelum raya, boleh la buat duit raya kan.

Kenapa saya yakin saya akan dapat RM 5,000 dalam masa kurang 9 hari lagi?

Sebab saya dah jumpa cara yang paling efektif dan senang nak buat duit. Sebelum ni, dengan sistem yang lama, saya kena juga pakai Facebook Ads dan kadang-kadang menelan belanja hampir RM 1,000 sebulan, tapi yang dapatnya berapa ratus je sebulan.

Tapi, alhamdulillah dengan cara dan strategi yang baru, saya dapat hasilkan RM 480 kurang 8 hari!

Dan ianya zero cost marketing!

Lebih-lebih lagi saya belum fully push diri 100% focus kepada bisnes affiliate ni.

So akhir bulan ni saya aim RM 5,000 dapat.

Bulan 6 : RM 10,000

Bulan 7 : RM 20,000

Bulan 8 : RM 50,000

Bulan 9 : RM 100,000

Bulan 10 : RM 150,000

Bulan 11 : RM 200,000

Bulan 12 : RM 300,000!

InsyaALLAH dengan izin ALLAH!

 

Apa tu bisnes Affiliate Asyraf?
Boleh download ebook percuma step by step apa itu affiliate dari sifu saya iaitu Sifu Rahman Basri di link di bawah :
URL :ย https://sifuash.com/affiliate

InsyaALLAH Sifu Rahman Basri akan share setiap hari ilmu yang power-power berkenaan dengan affiliate di email ya ๐Ÿ™‚

Ok di bawah ni adalahย printscreen saya dari start saya join bisnes affiliate ni hinggalah sekarang.

Setiap bulan masuk duit tapi tak konsisten sebab saya tak jumpa cara yang bagus. Saya mulai naik pada bulan 7 tahun lepas dan sampai bulan 12 tahun lepas saya stop buat Facebook Ads dan focus kepada bisnes utama.

Walaupun saya stop, masih ada lagi duit masuk sikit-sikit.

Dan 2 bulan lepas, saya belajar teknik baru dengan Sifu Rahman Basri.

Siap personal coaching lagi. Hehe.

Macam kembar kan? ๐Ÿ˜›

So lepas dah siap personal coaching, saya belum sempat nak focus apa yang belajar sebab busy dengan bisnes utama.

So kali ni, baru la saya kesempatan untuk focus sekejap bisnes affiliate ni dan make sure bulan ni dapat RM 5,000!

So dah tak sabar nak belajar kan?

Haaa. Meh nak share!

4 Langkah Buat Affiliate Mudah dan Berkesan!

  1. Register di klikjer.com. Kenapa klikjer? Sebab klikjer menyediakan platform affiliate yang senang dan konsisten bayaran kepada affiliater setiap 3-5 hari bulan setiap bulan. Register free dan boleh monitor setiap hari berapa komisyen dan sales. Ebook yang di sediakan juga banyak.
  2. Pilih ebook yang nak di jadikan sebagai produk untuk buat passive income. Saya sarankan pilih ebook yang top 10.
    Boleh tengok senarai top 10 ebook di sini : https://www.facebook.com/klikjer/
  3. Baca panduan dari Sifu Rahman Basri sehingga faham dan ikuti step by step untuk mulakan email marketing.
    URL : https://sifuash.com/affiliate
  4. Kena faham yang bisnes affiliate ni bukan buat sekarang dapat terus, take times tapi percayalah. Sangat-sangat berbaloi. Setup sekali dan tinggalkan. Kasi sistem yang run 24 jam untuk kita!

 

Yang penting adalah, kena rajin study dan rajin buat. Kalu saya dapat buat, takkan sahabat saya semua tak boleh kan? ๐Ÿ™‚

Semoga bermanfaat ๐Ÿ™‚

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *