Your LIFE will be totally change in just 3 days!

Assalamualaikum,

Alhamdulillah setelah 3 hari bercamping di Gopeng Perak, banyak betul pengalaman baru, ilmu baru, skill baru yang baru developt.

Walaupun demam tak larat, tapi Allah gagahkan diri untuk turut serta dan rasa sangat menyesal kalau tak ikut aktiviti yang actually totally sangat berkait dengan dunia perniagaan.

Seperti yang sahabat-sahabat syurga sekalian tau yang Sifu Ash asalnya adalah seorang yang introvert.
Seorang yang tak pandai cakap depan, sebab dari kecil lagi gagap.
Takut untuk cuba bercakap di depan.

Tapi once Allah kasi jalan ni, dari seorang introvert, menjadi seorang yang extrovert yang kuat bebel, kuat menaip dan kuat membaca!

Everything change!

Tapi kali ni, setelah 3 hari bercamping di Gopeng Perak untuk program Intensif Marketing Power Camping(IMPC),
Sifu Ash rasa totally berbeza dengan sebelum ni. Sebab Sifu Ash bukan setakat introvert sebelum ni,
tapi seorang yang tak bersukan, tak join mana-mana program, tak sosial langsung.
Sifu Ash hanya dengan dunia Sifu Ash je, dengan laptop setia dia je. Huuuu

Then setelah 3 hari, perseptive Sifu Ash terhadap sekeliling dah berubah, diri Sifu Ash juga berubah.
Nak tau ape yang berubah?

Sifu Ash dah LIVE tadi pukul 10 pagi – 12 pagi tau. Paling lama setakat ni, dengan suara yang serak basah Ella Seumpama Rama-Rama 😛

Boleh tengok LIVE di page sifu di sini ya 🙂
https://www.facebook.com/asyraf.azmin/videos/262102304700859

 

Kalau tak dapat click, boleh copy link atas tu dan paste dekat chrome ya.

 

Siape yang nak join bersama Sifu Ash untuk next IMPC #2,
boleh whatsapp Leader Syida untuk info lanjut ya

Klik sini untuk whatsapp.

Ok, Sifu Ash nak balas semua yang whatsapp dan telegram ya. Banyak yang tak habis balas ni, macam artis lak rase 😛

Jumpe esok ya, LIVE pukul 8 pagi – 9 pagi dan setiap hari pukul 1pm Sifu Ash hantar emel ya 🙂

 

Sifu Ash
Website Developer & Tahajjud Tanpa Alarm

https://asyrafazmin.com
https://aeacademy.com.my

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *